tirsdag den 1. oktober 2013

Pølsehorn


Cecilie og jeg bagte disse skønne pølsehorn for noget tid siden. Det var ikke de her vi havde med på Aros - dem glemte jeg at tage et billede af (de var en sundere udgave med grovere mel). Disse pølsehorn er som "i gamle dage", usunde med en masse smør og hvedemel - men hold op de smager fantastisk!

Pølsehorn

24 stk.

500 g. mel (evt. 250 g. fuldkornshvedemel og 250 mel)
150 g. blødt smør
75 g. gær
2 1/2 dl. mælk
1 spsk. sukker
1 tsk. salt

24 pølser

Lun mælken og opløs gæren heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser, hold lidt af melet tilbage.
Ælt til dejen er glat og ensartet. Lad dejen hvile i 30 min.
Rul dejen ud og lav pølsehorn.
Lad pølsehornene hæve i 30 min.
Bages i ca 10 min. ved 225 grader. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar