Her til aften fik vi en skøn kylling i ovnen. Kyllingen blev fyldt med en citron og krydret med salt og frisk timian. Vi fik råkost til - gulerod, appelsin og rosin.
Jeg er mega fan af kylling - når det ikke bliver for tørt! Derfor får vi næsten altid en hel kylling, den bevarer saften bedre synes jeg. En anden fordel ved en hel kylling er skroget. Jeg har netop sat en gryde over med kyllinge skrog og grønt. Vi får den skønneste suppe til aftensmad i morgen.
Hjemmelavet suppe
1 kyllinge skrog4 gulerødder
1 porre
3 boullion terninger (2 grøntsags og 1 klar brugte jeg)
2 l. vand
Det hele kommes i en gryde og koges ca. 1 time. Herefter hældes det igennem en sigte - ønskes en klar suppe lad det da komme igennem et klæde også.
Herefter smages suppen til med salt og evt. peber.
Ved servering kommes friske gulerods tern og porre tern i suppen, samt kød- og melboller.
Velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar